top of page

Webshopen är live!

Underbara medmänniska. Tänk att vi får vara här tillsammans och dela upplevelsen av livet här och nu. Att du och jag är här samtidigt, kanske på nästan samma plats. Det är magiskt när man tänker på det.


Vårt syfte är att hjälpa oss själva och andra att må bättre, utvecklas som människor, vibrera på högre frekvenser och blir bättre medmänniskor till andra människor, djur och natur. Låter enkelt men är ganska komplext ;)


Vi har bestämt oss för att samarbeta med utvalda partners med liknande vision som oss och göra deras produkter mer tillgängliga. Dessa produkter är noga utvalda eftersom de är helt i linje med våra värderingar, dvs de är ekologiska, naturnära och främjar god hälsa och utveckling för både kropp och själ. Nu kan du därför via vår webshop ta del av sådant som dessa vackra själar skapat! Kan du inte vänta, här är länk till webshopen >>


Urban goddess doftljus
Urban Goddess doftljus

Vi kommer att med tiden utöka antalet produkter och partnerskap och här kommer du inom kort också kunna köpa vår musik och andra Jordero-produkter. Så spännande eller hur!?


Besök webshopen redan idag och se vad vi har att erbjuda. Har du frågor är du välkommen att skriva till oss via formuläret på hemsidan eller Facebook/Instagram. Här nedan har du även länkar till de som står bakom dessa produkter, båda mycket inspirerande och fina medmänniskor.


www.urbangoddess.se


Kramaste!

Linda & Caspar

72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page