top of page

Välkommen in i värmen!

Uppdaterat: 2 sep. 2018

Jordero är en längtan, en dröm, en klan, en plats, en känsla, en ton.


a common dream for a more peaceful world where love rules over fear.
jordero, peace, love, understanding

Värme är inte en fråga om celsius eller fahrenheit. Precis som hälsa inte är en fråga om värden och data på en skärm. Vi vill med denna hemsida och dess innehåll bjuda in dig i värmen som uppstår då vi ser varandra, vågar hålla om varandra och dela energi. Vi, Linda och Caspar samt de som vi sammanstrålar med under vår färd, kallar oss Jordero. Jordero, för att vi vill manifestera den vision som vuxit fram inom oss under ett antal år.


Vi är musiker och kompositörer. Yogalärare och yogautövare. Vi söker inre lugn för en yttre fred. Med musiken i första rummet, och orden klottrade på alla väggar, vill vi öppna upp för ett inre arbete med hjälp av mantran och hymner som talar till hjärtat och själen och hjälper oss nå bortom vårt medvetande och släppa taget. När vi släpper taget kan vi slappna av. Vi kan börja andas på riktigt. Vi kan påbörja vår egen läkning. Vi kan se bortom invanda mönster och beteenden som inte gagnar oss. Vi kan se igenom verklighetens slöja och uppleva varandet.

Vi kan till och med känna oss totalt uppfyllda av varandet, upplevandet och existensen. Vi går bortom prestation, förväntningar och måsten. Vi ser vår del i helheten och helheten i oss. Kopplingen mellan mikrokosmos och makrokosmos susar förbi med ljusets hastighet och där, mitt i en ton och ett ljud, är vi sammankopplade som dropparna som skapar ett hav. Alltid unika, alltid ett.


Vi går mot Fred & Kärlek.

Kom med!


/Jordero


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page